BEHANDELINGEN

Huidverbetering

Microdermabrasie

Wilt u uw huid blijvend verbeteren? Dan is Reviderm Microdermabrasie dé oplossing voor u. Dit is een mechanische peeling waarbij, met behulp van microkristallen, de bovenste dode huidcellen worden verwijderd. Deze mechanische peeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling, maar ook vele malen veiliger dan een chemische peeling.
Reviderm Microdermabrasie brengt de balans weer terug in uw gestreste huid. 

Microneedling

Ontdek het geheim van een jonger uitziende huid! De Reviderm SkinNeedling behandeling is de (r)evolutie in micro-needling. Al meer dan 10 jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare hulpproblemen te behandelen.

Micro Needling - Neeltjes Beautysalon Schijndel
Fruitzuur Peeling - Neeltjes Beautysalon Schijndel

Fruitzuur Peeling

De fruitzuur peeling van Reviderm is afgestemd op het huidtype. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd, de vochtbalans wordt gereguleerd en de celstofwisseling wordt verhoogd. Daarbij wordt de opname van actieve werkstoffen verbeterd en versterkt het de huideigen beschermende functie. Het relief van het huidoppervlak wordt gladder en verhelderd de tint van de huid. Zachte verwijdering van hoorncellen (dode huidcellen). Benieuwd naar welke voordelen de fruitzuur peeling nog meer heeft voor uw huid?

Detox behandeling

De detox behandeling brengt het natuurlijke en de gewenste flora van de huid weer in evenwicht. Ongewenste soorten bacteriën (die acné veroorzaken) worden geremd en de natuurlijke en gezonde huidflora wordt beschermd. Wilt u meer weten over deze detox behandeling en wat het voor u kan doen?

Neem contact op

Gun jezelf een
stralende huid

Neeltje’s Beautysalon
Lieseindsestraat 30
5482 ZH Schijndel
Tel: (06) 20 30 14 12

Neem contact op

Gun jezelf een
stralende huid

Neeltje’s Beautysalon
Lieseindsestraat 30
5482 ZH Schijndel, Tel: (06) 20 30 14 12