Huidverbetering

Microdermabrasie

Reviderm Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij, met behulp van microkristallen, de bovenste dode huidcellen worden verwijderd. Deze mechanische peeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling, maar ook vele malen veiliger dan een chemische peeling. Reviderm Microdermabrasie brengt de balans weer terug in uw gestreste huid. 

Waarom Microdermabrasie?

Microdermabrasie behandelingen zijn ideaal om uw huid blijvend te verbeteren, in combinatie met producten voor thuis gebruik. Via deze mechanische peeling wordt het huid eigen herstelvermogen gestimuleerd waardoor ongelijkmatigheden in uw huid verminderen, de huid steviger wordt en lijntjes en rimpels gladder worden. 

Bij deze behandeling wordt ook gebruik gemaakt van Ultrasound. Dit zijn geluidsgolven die niet voelbare trillingen veroorzaken, waardoor er een lichte warmte ontstaat. Hierdoor wordt de doorbloeding, microcirculatie en aanmaak van collageen gestimuleerd. 

Microdermabrasie behandeling

€ 115,- | 90 min

Kuur Microdermabrasie

De kuur bestaat uit 6 behandelingen in maximaal 3 maanden, waarvan u er 1 gratis krijgt. 

€ 585,- | 6 behandelingen (90 min per keer)

Combi kuur

De kuur bestaat uit 2 behandelingen Microdermabrasie en 4 behandelingen Microneedling.

€ 615,- 

Hoe werkt Reviderm Microdermabrasie?

In de Reviderm Microdermabrasie behandeling worden ultra fijne microkristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd word de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. De microkristallen van Reviderm worden door machines gemaakt, hierdoor zijn ze allemaal even groot en hebben ze geen scherpe hoeken, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen. De vacuümkracht zorgt ervoor dat de huid weer collageen aan kan maken. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en rimpeltjes van binnen uit worden opgevuld.

Reviews

Neem contact op

Gun jezelf een
stralende huid

Neeltje’s Beautysalon
Lieseindsestraat 30
5482 ZH Schijndel
Tel: (06) 20 30 14 12

Neem contact op

Gun jezelf een
stralende huid

Neeltje’s Beautysalon
Lieseindsestraat 30
5482 ZH Schijndel, Tel: (06) 20 30 14 12