Huidverbetering

Microneedling

Reviderm Microneedling

De Reviderm SkinNeedling behandeling is de (r)evolutie in micro-needling. Al meer dan 10 jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen. 

Reviderm Skinneedling

Wat de Reviderm Micro Needler revolutionair maakt, is de positie van de naaldjes. Deze staan namelijk op een rij en staan allemaal even ver uit elkaar, hierdoor gaan ze allemaal met precies dezelfde diepte de huid in zonder tegendruk van de huid. Als de naaldjes rond zouden staan krijg je een ‘fakir’ effect, hierdoor ontstaat er tegendruk van de huid. Daardoor gaan niet alle naaldjes de huid in of de een dieper dan de ander.

De Reviderm Micro Needler maakt kleine microkanalen/microtraumas die het huideigen herstelproces versterken. Doordat er een micro gaatje wordt gemaakt, krijgen de cellen een positieve schok. Hierdoor gaat de cel zich delen en wordt deze getriggerd om collageenvezels aan te maken. Door dit proces wordt de matrix (voedingsbodem van de huid) gestimuleerd en de huidstructuur wordt steviger, lijntjes en rimpels worden minder diep, producten worden beter opgenomen en kunnen dieper de huid in en tenslotte krijgt de huid meer zuurstof.

Microneedling behandeling

€ 125,- 

Kuur incl. nabehandeling kit

Een Reviderm Microneedling kuur bestaat uit 6 behandelingen inclusief nabehandelingskit.

€ 650,- 

Combi kuur 

De kuur bestaat uit 2 behandelingen Microdermabrasie en 4 behandelingen Microneedling.

€ 615,-

Reviews

Neem contact op

Gun jezelf een
stralende huid

Neeltje’s Beautysalon
Lieseindsestraat 30
5482 ZG Schijndel
Tel: (06) 20 30 14 12

Neem contact op

Gun jezelf een
stralende huid

Neeltje’s Beautysalon
Lieseindsestraat 30
5482 ZG Schijndel, Tel: (06) 20 30 14 12